Magazines 

In 2021 ben ik in contact gekomen met 
The Truck Traders en BUFFL.
Na een aantal ontwerp opdrachten voor hen te hebben gedaan kwam de vraag of ik ook het jaarlijks magazine van hen wilde vormgeven. Na het zien van het bestaande magazine de conclusie; een restyle van het magazine.
Behoud van fonts, kleuren maar in fotografie en lay-out stoerder en meer gericht op doelgroep!

Zo ontstond ook snel weer een nieuw idee voor een intern magazine / brochure: De TruckAdemy. Een magazine voor werknemers die een aanvullende opleiding kunnen volgen. Carte Blanch voor logo ontwerp en brochure. Een heel gaaf project om te doen die intern met trots gelanceerd is!

Huisstijl drukwerk 

Huisstijl drukwerk is heel divers.
Dan kan je denken aan: restylen van een huisstijl. Opmaak van advertentiemateriaal, artikelen voor in magazines. Maar ook meedenken over beursstands en uitwerking van idee├źn, tot het bedenken van totale campagnes. Op deze pagina zie je een aantal van deze uitingen waar de klant maar ook ik zelf heel blij mee ben!

Big Pillows | verschillende uitingen voor hen ontworpen. Op het moment dat ik werkzaam was voor Big Pillows was er weinig tot geen promotiemateriaal. Daarin heb ik in samenspraak met de eigenaar een vernieuwde huisstijl opgezet.

Carnivale Festival | een aantal jaren alle uitingen mogen doen voor een heel bijzonder en mooi festival in Den Haag! Een festival waar we met alle betrokkenen van organisatie tot vrijwilligers heel trots op zijn dat we het Huygenspark rond Kerst konden omtoveren tot een terrein vol magie en verwondering!


Drukwerk en Illustraties 

De laatste jaren heel veel leuke geboortekaartjes ontworpen. Een boodschap de wereld in sturen met de geboorte van je kind is natuurlijk heel mooi en ik kan eigenlijk zo niks bedenken wat persoonlijker is dan dat! Bij sommige (aanstaande) ouders kan je dan ook merken dat ook dit naar hun idee ultiem en perfect moet zijn...een uitdaging kan je zo bedenken...
Vaak gaan deze kaarten samen met een illustratie, denk aan een beeld dat voor (aanstaande) ouders een betekenis heeft. Veelal zal je dan dus ook een illustratie van mijn hand terug vinden in de kaart. 

Social media | fotografie 

Fotograferen heb ik heel veel gedaan in het verleden. Nu in de tijd van 'het altijd online zijn' en 'social media' ben ik dit weer meer gaan doen, en nog steeds vind ik het een prachtig vakgebied. Zo heb ik met ATT en Tea Caldo en in samenspraak met het marketing bureau de eerste opzet gemaakt voor een social media campagne.Een structuur opgezet met als doel zoals meestal: meer volgers en nieuwe klanten.